Regndroppsmassage

Raindrop Technique® utvecklades av Gary Young mot bakgrund av hans forskning med eteriska oljor. I Raindrop har man kombinerat egenskaperna hos eteriska oljor, med massagetekniker hämtade från såväl Tibet som från en av Lakotaindianernas healingmetoder och från svensk klassisk massage. Även en mjuk mobilisering av ryggraden ingår i behandlingen. Många som får en regndroppsbehandling upplever fantastiska resultat.


Raindrop Technique® kan vara en av de mest kraftfulla behandlingar man kan tillägna sig som terapeut. Och på grund av att behandlingen innehåller eteriska oljor av terapeutisk kvalitet blir klienten balanserad på många olika nivåer.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och mycket varsamt framställda för att bevara läkeväxternas verksamma beståndsdelar.

Denna behandling är väldigt energigivande och samtidigt rogivande och läkande. Att få behandlingen är riktigt skönt när man använder både fjäderliknande massage och djupmassage.

Unna din partner en skön massage till julklapp, eller varför inte till dig själv.

Jag har också möjlighet att utbilda er att själva kunna ge regndroppsmassage åt era nära och kära. 

Vid intresse kan vi boka in en endagarsutbildning i raindrops technique tillsammans med din partner eller vän så har ni möjligheten att själva få och ge behandling åt varandra... 
Ring och boka tid för behandling eller utbildning på tel.nr.  050 3208507

sist bjuder jag på en bild av vår söta kizzie...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0