Nu har vi kommit hem!

Oj vilken skön vecka vi hade i Teneriffa!

Vi har solat, badat, ätit gott, njutigt och haft roligt!

Dag 1. reste vi
Dag 2. solade vi och badade i poolen och bekantade oss med stället, vi fick några hundra glädjefnatt över värmen, solen, sommar, naturen. Tindra och Zera fick de traditionella "södernflätona"...
Dag 3. var vi vid stranden och sola och bada
Dag 4. mulen dag. Då besökte vi monkey Zoo, Tindra rörde en APAAA, jihoo vad stolt hon var. 
Dag 5. halv mulen dag. Loro parque (djurpark), hela dagen... roliga shower med delfiner, späckhuggare och sjölejon. Fin upplevelse att resa med bussen ända från los Cristianos till Puerto de la Crus.
Dag 6. halva dagen vid stranden och halva dagen vid poolen, skön lat dag! Drog på mig en rejäl matförgiftning så natten till dag 7 tillbringades på toaletten.
Dag 7. Halva dagen vid poolen (återhämtning av nattens magsjuka) och sen besökte vi Las Americas... Otroligt fint ställe. Där var det så varmt så det gick inte att gå barfota i sanden. Njöt så in i norden av sista dagen i solen. 
Dag 8. Reste vi hem.. 

Tja, vad kan man säga... jag är såld! Drömmer om en lägenhet i Spanien... 

Nu är vi hemma och vi känner oss utvilade och det kändes roligt att komma tillbaks till jobbet idag nyladdad. 


Har hört att många har flunssa, hostar och snorar... Boka tid för bioljusbehandling så ni blir friska!! :)



 

Varning för...

datahackerfamilj!

Sitter nu just och håller igång två datorer på samma gång! iiih... fyfy!

En åt Zeb med youtube klipp med skotrar och själv spelar jag ett tvåplayers spel... Alltså
två gubbar som skall slippa igenom en bana!

Det känns som avkoppling men jag undrar... kanske det inte är det! Spelet är dessutom spännande och man skall hoppa över eld och sånt. Hittade spelet på google... Tindra har lärt mig att man skall skriva y8, :).

Nej nu räcker det med spelandet. Vi pälsar på oss och far ut i vintermörkret en stund istället.

Idag fick jag äääntligen en stor låda med näringsmediciner... ack och ve vad jag väntat på denna låda!!!

Nu är det 6 dagar tills vi far på resa...


Det är roligt att jobba!

Idag har jag haft två kinesiologi behandlingar och två stycken hållningsanalyser.

Nu har jag gjort två träningsprogram för att korrigera hållningsfel.

Nu skall jag plugga lite öronakupunktur tills ögonlocken faller!

Ps. Att sluta med tutten går galant för Zeb. Idag ville han skjuta katten och hänga upp den i ett träd... Vad skall det bli av denna gosse!

Godnatt vänner!

Gott nytt år!

Jag har haft mycket på gång nu i slutet av decembermånad så därför har det varit lite bloggtorka här. Jag har också lite svårt att få in det som rutin att blogga. Problemet är väl egentligen att jag har så mycket att skriva så det tar lite för lång tid att blogga.
Det är väl en teknik man måste lära sig att skriva korta inlägg som innehåller mycket ändå.

År 2011 har varit ett händelserikt år. Jag tror jag aldrig har lärt mig så mycket nåt annat år om man jämför med detta år.

Jag har fått enorma kunskaper som kinesiolog men också lärt mig att få förståelse över många saker jag genomgått och blivit utsatt för. 
År 2011 har jag tydligt fått se att alla motgångar man har och har haft har någonting positivt med sig. Det skall inte bara flyta på.  

År 2011 skulle inte ha lyckats för mig utan hjälp av min mamma och Johnny. Det går inte att beskriva denna tacksamhet jag känner mot dem. De har hjälpt mig och stöttat mig så otroligt mycket. De har skött barnen när jag varit i Stockholm i skolan, de har hälsat på mig när jag varit i Stockholm, de har hjälpt mig att renovera och få det fixat på mitt jobb. De puschar mig när jag har är ofokuserad. De visar stort intresse för det jag håller på med och de orkar med oss när vi hälsar på dem lite för ofta. Ni är värdefulla för mig!

Från januari 2012 kommer min verksamhet att växa lite med en till behandlingsform. Denna behandling sköter sig själv.
Infrarödljus värmebehandling.


så heter maskinen...


och såhär ser den ut...

Njut av skön, omfamnande värme i infraröda värmesängen.

Sakta ner takten, andas ut och lägg dig på den varma bädden. Dra ner locket, slut ögonen och låt nya Sensei Pro II ta hand om dig en stund.

Låt Sensei Pro II ge dig energi, inspirera dig, när din kropp helas i ett hav av omslutande djupverkande värme. Låt osynligt infrarött ljus mjuka upp dina stela leder, lindra dina ömmande muskler och skämma bort dig med den naturliga varma känslan.

Om du vill kan du sen enkelt, med en knapptryckning, öka intensiteten och låta din kropp svettas ut. Omsluten av välgörande värme hjälper Sensei Pro II dig effektivt att bli av med gifter, kemikalier och andra slaggprodukter med djupgående svettning. Värmen ger en lugnande och lindrande effekt som renar på djupet. En detoxkur som verkar välgörande och avlastar dina njurar och din lever på ett helt naturligt sätt. Sensei Pro II har också hjälpt många att bli av med inflammationer, värk och fökylningar.  Mjukt, uppfriskande och samtidigt mycket behagligt.

Det är bara att ring och boka tid för denna behandling också, jag har fasta tider dagtid men ger också akuttider för infraröd behandling på kvällar och veckoslut vid behov.


Sist skall jag bjuda på mitt logo som mamma har gjort åt mig!


RSS 2.0